Altex România continuă să dezvolte reţeaua sa naţională de magazine şi inaugurează un nou magazin in oraşul Hunedoara, judeţul Hunedoara. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 28 martie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Hunedoara şi împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT şi categorii completare, pe o suprafaţă comercială de peste 2.300 mp. În perioada 28 martie – 3 aprilie, clienţii vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul noului magazin Altex din Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Extinderea lanţului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienţilor acces rapid şi uşor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preţ, dar şi la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferenţa, livrare în doi oameni, click & collect.

" Într-un climat al schimbării permanente, suntem încântaţi să vă anunţăm că deschidem un nou magazin Altex în Hunedoara. Ne-am propus să revoluţionăm experienţa comunităţii locale, punând la dispoziţie tehnologie de vârf la preţuri extrem de competitive. Ne angajăm să aducem cele mai recente produse şi soluţii pentru a satisface nevoile şi aşteptările clienţilor noştri.” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Bd. Traian, nr. 7B, este al doilea din oras si dispune de un stoc variat de produse şi este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să îşi urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi şi reducerea amprentei de carbon şi pregăteşte implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de maşini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile staţii de încărcare cu prize fast-charge. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generaţie precum display-uri digitale, pentru o experienţă îmbunătăţită de cumpărături, dar şi etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a preţului la raft, dar şi corelarea acestora în timp real.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Hunedoara are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obişnuit al magazinului va fi de luni până sâmbătă între orele 9:00 – 21:00, iar duminică, între orele 9:00 şi 19:00. Toţi cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinaţi cu o mulţime de surprize, precum modelare baloare şi face-painting. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin şi până la 24 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă în perioada 28 martie – 3 aprilie 2024 pentru achiziţia de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Botoşani.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în ţară. În peste trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare la dobânzi scăzute, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.