Actorul Will Ferrell s-a alăturat echipei engleze Leeds United în calitate de acţionar minoritar, relatează The Athletic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietarii clubului Leeds, 49ers Enterprises, au câţiva acţionari minoritari de profil înalt, printre care şi actorul Russell Crowe, înotătorul Michael Phelps şi campionul de golf Jordan Spieth.

Ferrell, în vârstă de 56 de ani, a cumpărat o mică participaţie la clubul din Championship pentru a se alătura acestui grup, chiar de la 49ers Enterprises. 49ers Enterprises, care deţinea 44% din club, a finalizat preluarea integrală în iulie 2023.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Will Ferrell, care este coproprietar al echipei de fotbal din Major League Soccer Los Angeles FC, se alătură mai multor celebrităţi care au încercat în ultimii ani să devină proprietari de cluburi de fotbal.

Ryan Reynolds şi Rob McElhenney s-au bucurat de un succes fulminant cu Wrexham, în timp ce JJ Watt şi soţia sa Kealia au investit în Burnley în luna mai a anului trecut, iar starul din NFL Tom Brady s-a alăturat grupului de proprietari de la Birmingham City în august.

Leeds a terminat pe locul trei în Championship şi va înfrunta Norwich City în prima manşă a semifinalelor play-off-ului, la sfârşitul săptămânii viitoare, în încercarea de a reveni în Premier League.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.