Antrenorul Giani Creţu a decis să se întoarcă în Polonia, la formaţia PGE Skra Bełchatów, pe care o va prelua după încheierea Jocurilor Olimpice, la care are şanse să se califice cu naţionala Sloveniei, medaliată cu bronz la CE din 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este a cincea revenire a tehnicianului de 55 de ani în prima ligă poloneză, în care a mai pregătit pe AZS Olsztyn, Cuprum Lublin, Asseco Resovia Rzeszów şi pe ZAKSA, cu ultima cucerind, în 2022, Liga Campionilor, titlul naţional şi Cupa.

La PGE Skra Bełchatów joacă şi internaţionalul tricolor Adrian Aciobăniţei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Suntem foarte bucuroşi că în sezonul următor PGE GiEK Skra Bełchatów va fi condusă de un antrenor atât de apreciat. Cunoaştem succesele antrenorului Gheorghe Creţu, dar cunoaştem şi specificul şi măiestria muncii sale, precum şi capacitatea de a crea şi conduce o echipă”, a fost mesajul clubului polonez.

”Mult succes, Giani Creţu, la noua echipă de club! Până atunci, baftă cu Slovenia, la Paris!”, a transmis şi FR Volei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.