Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că dacă vrem ca Ursula von der Leyen să rămână în continuare preşedintele Comisiei Europene, atunci votăm PNL şi PSD. El a adăugat că dacă vrem un preşedinte de Comisie care „să nu mai facă trăznăi cu vaccinurile”, atunci nu votăm PSD şi PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, la Digi 24, ce ar trebui să ştie alegătorii români pentru ca merge la vot la europarlamentare. 
„Sunt cel puţin la fel de importante ca alegerile legislative naţionale. Chiar dacă nu dau guverne  naţionale, aceste alegeri în afară de faptul că vor da majorităţi în Parlamentul European vor da o Comisie Europeană care va avea structura votului care se va da la 9 iunie. Adică, dacă votăm, ca să fim mai clari, dacă o vrem pe Ursula von der Leyen,  votăm PNL şi PSD. Dacă vrem un preşedinte al Comisiei care să nu mai facă trăznăi cu vaccinurile şi să refuze să dea explicaţii Parchetului European, nu votăm PSD şi PNL, că ei s-au angajat să susţină pe Ursula von der Leyen”, a afirmat fostul preşedinte.
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
El a mai adăugat că Ursula von der Leyen „a iniţiat Green Deal-ul şi toate necazurile pentru agricultură”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.