Liderul USR Cătălin Drulă transmite, joi, că având peste 1 miliard de lei pierderi, falimentul CFR Călători e aproape iar gaura bugetară, tot ce au furat ei, la final va fi achitată de români. ”Asta înseamnă PSD-PNL la guvernare. Hoţie, şanse pierdute, zero investiţii. România are nevoie de un Guvern care să prioritizeze căile ferate şi drumurile, să investească în trenuri şi în autostrăzi”, mai spune Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pierderile CFR Călători estimate pe anul 2024 sunt cu 464% mai mari decât cele raportate la 31 decembrie 2023. În cele opt luni la Ministerul Transporturilor, m-am bătut pentru ca feroviarul să nu mai fie ignorat. Am reuşit să atrag în PNRR 4 miliarde de euro, bani pentru căi ferate modernizate, reparate şi pentru trenuri noi. Scopul? Să aducem calea ferată românească în Secolul 21”, a scris liderul USR pe Facebook.

Cătălin Drulă arată că ”a venit PSD cu Grindeanu şi fac ce ştiu mai bine: investiţiile au fost ratate”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Niciun tren nu a fost pus în circulaţie, lăsând călătorii să se chinuie în vagoane care nu îţi asigură niciun confort. În ultimii doi ani şi jumătate nu a fost modernizată nicio magistrală de tren. În schimb, companiile au fost căpuşate cu fel şi fel de apropiaţi de partid, fiecare cu gândul să îşi umple buzunarele în timp ce românii pierd ore în şir în trenuri”, acuză Drulă.

”Cu peste 1 miliard de lei pierderi, falimentul CFR Călători e aproape. Gaura bugetară, tot ce au furat ei, la final va fi achitată de români. Asta înseamnă PSD-PNL la guvernare. Hoţie, şanse pierdute, zero investiţii. România are nevoie de un Guvern care să prioritizeze căile ferate şi drumurile, să investească în trenuri şi în autostrăzi”, mai scrie Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.