Preşedintele AUR George Simion a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă la Palatul Parlamentului, ca toate partidele conservatoare şi suveraniste din cele 27 de ţări ale Uniunii Europene să semneze o declaraţie comună prin care să îşi asume că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la şefia Comisiei Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aş propune, la sfârşitul acestei conferinţe, ca toate partidele din toate cele 27 de ţări din Europa să semneze o declaraţie de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea şefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toţii acest lucru. (…) Avem lideri la nivel european care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez şi să am încredere în ei, ca aliaţi ai naţiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer şi în reţeaua ei mincinoasă”, a afirmat George Simion, potrivit comunicatului de presă al AUR:

EL a subliniat, în discursului său că naţiunile Europei, dar şi Statele Unite ale Americii, pot fi iarăşi ce au fost cândva, îşi pot recăpăta măreţia. Acesta a precizat că nu este prea târziu, nu dacă acţionăm acum. „Încă mai putem întoarce lucrurile. Dar trebuie să rămânem uniţi”, a mai afirmat acesta.

„Încă putem readuce lucrurile la normal, dar trebuie să începem prin a fi sinceri. Sinceri despre criza locuinţelor, despre migraţia necontrolată, despre scăderea natalităţii, despre pandemie şi război. Toate aceste probleme majore despre care am fost atenţionaţi în ultimii câţiva ani. Da, oraşele noastre se transformă încet în ghetouri. Dar putem schimba lucrurile. Da, suntem inundaţi de imigranţi ilegali. Iar asta trebuie să se oprească chiar acum. Da, scăderea natalităţii este o problemă majoră. Şi trebuie să ne gândim la o soluţie. Şi asta cât de repede. M-am gandit si solutia mea este ca am un baietel nou nascut, de doar 3 zile. Tocmai vin de la spital. După ani şi ani în care au fost minţiţi, oamenii vor adevărul, indiferent de cât de dur este acesta. Pentru ca o ţară să prospere, oamenii ei trebuie să fie liberi. Liberi să vorbească, liberi să se închine, liberi să înceapă afaceri. Liberi să gândească. Deci, da! Suntem aici pentru a vorbi despre libertate, prosperitate şi pace. Dar nu putem avea prosperitate şi pace fără libertate”, a conchis Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.