Dragos Doros, fostul presedinte ANAF si ex-coordonatorul practicii integrate litigii fiscale a KPMG, se alatura Andreei Artenie si lui Cristi Secrieru, parteneri fondatori ai ASP Advisors, si pun bazele unui nou proiect in piata serviciilor juridice si fiscale – Artenie, Secrieru, Doros TAX.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alianta strategica a celor trei profesionisti de elita este menita sa integreze experienta profesionala dobandita in medii complexe de business a fondatorilor si resursele celor doua echipe de consultanta in scopul furnizarii de servicii juridice si fiscale integrate, de cel mai inalt nivel.

Despre produs, concept, contextul acestei aliante, ne vorbeste Andreea Artenie, Managing Partner, ASP Advisors:

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Conceptual, ASP Advisors prezinta un element major de unicitate in piata de profil, prin modalitatea de abordare inovativa si structura supla a echipei pe care o propunem clientilor nostri, ambele orientate spre identificarea, concentrarea si utilizarea eficienta a acelor resurse care raspund cel mai bine nevoilor proiectului.

Fara a-si propune sa reprezinte un ‘one-stop shop’ clasic, ASP Advisors functioneaza ca hub de servicii multi-disciplinare pe care le integreaza in vederea punerii la dispozitia clientilor a unui produs final, de inalta calificare, in timp record si prin intermediul unei echipe constante de management, dedicata clientilor pe tot parcursul colaborarii, indiferent de numarul de proiecte aflate concomitent in lucru. Prin proactivitate si interactiune permanenta, management-ul nostru ajunge sa cunoasca business-ul clientilor din portofoliu in detaliu, ceea ce ne permite sa devenim parteneri strategici pentru clientii nostri.

In acest context si pe fondul sinergiei naturale intre specializarile noastre, fondam alaturi de Dragos, unul dintre cei mai reputati specialisti in zona serviciilor fiscale, Artenie, Secrieru, Doros Tax, alianta menita sa completeze spectrul serviciilor de consultanta de business pe care le oferim clientilor nostri.

Celebram asadar un moment de maturitate, o borna reper in dezvoltarea noastra, prin lansarea unui nou proiect, ASD Tax, intr-o alianta naturala pentru ASP Advisors.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.