Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că susţine un tânăr fermier, candidat al PSD la Primăria comunei Morunglav, judeţul Olt, Cristian Niţă. „E un tânăr întreprinzător care aşa cum a reuşit să dezvolte o afacere în agricultură, la fel va moderniza şi comuna Morunglav”, a spus Barbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Îmi place să conving şi să susţin tinerii fermieri să intre în politică şi să candideze în localităţile unde au muncit şi au investit! Şi acum, în 2024, sunt alături de Cristian Niţă, candidatul PSD la Primăria Morunglav, un tânăr fermier, un tânăr întreprinzător care aşa cum a reuşit să dezvolte o afacere în agricultură, la fel va moderniza şi comuna Morunglav! Cristian Niţă va fi, după 9 iunie, primarul comunei Morunglav! Mult succes, Cristian, sunt alături de tine! Uniţi pentru viitor! Uniţi pentru Morunglav!”, a scris Florin Barbu, sâmbătă pe Facebook.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.