Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, că tricolorii părăsesc Campionatul European din Germania “cu capul sus, dar cu sufletul frânt”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El l-a prezentat scuze suporterilor, precizând că tricolorii nu s-au ridicat la nivelul lor.

“Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat şi am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor pentru tot parcursul, au depăşit limita, au rupt bariere, au depăşit aşteptări. Le mulţumesc băieţilor, sunt mândru de ei şi le cer iertare suporterilor pentru că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Ei sunt campionii Europei, noi nu suntem”, a spus Iordănescu la Pro Arena.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a precizat că echipa a dat tot ce a avut mai bun. “Ne-a dat peste cap şi ce s-a întâmplat cu Ianis, cu Vasile Mogoş... A avut comoţie”.

În conferinţa de presă de după meci, Iordănescu a declarat că are convingerea că naţionala poatte să crească şi are mijloacele pentru a obţine calficarea la urmăătorul turneu final, Cupa Mondială.

“I-am îmbrăţişat pe jucători pe teren. Am convingerea că fotbalul românesc a recâştigat o echipă naţională solidă. Echipa poate să crească şi indiferent ce se va întâmpla cu situaţia mea această echipă ştie calea pentru a produce performanţă. Are toate mijloacele această echipa să poată să obţină caificarea la următorul turneu final”, a afirmat el.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.