UEFA a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că, în acest sezon, preţul biletelor destinate suporterilor echipelor oaspete, în cupele europene, va fi plafonat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform comunicatului emis de forul european, preţul cerut de cluburile organizatoare ale meciurilor din cupele europene va fi plafonat în ceea ce priveşte biletele vândute pentru suporterii formaţiilor vizitatoare. Astfel, în Liga Campionilor, preţul maxim va fi de 60 de euro, în Liga Europa de 40 de euro, iar în Conference League de 20 de euro.

UEFA menţionează că, în sezonul următor, 2025-2026, preţul va scădea la 50 de euro, în Liga Campionilor, 35 de euro în Liga Europa şi va rămâne la 20 de euro în Conference League.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UEFA indică că a luat această decizie după o consultare cu Asociaţia Cluburilor Europene (ECA), condusă de preşedintele PSG, Nasser al-Khelaïfi, şi cu asociaţia Football Supporters Europe.

„Plafoanele de preţ revizuite reprezintă o recunoaştere suplimentară a importanţei suporterilor echipelor vizitatoare în atmosfera meciurilor din cupele europene”, a declarat Ronan Evain, director executiv al Football Supporters Europe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.