FRF anunţă, miercuri, că echipa naţională va reveni cu întârziere din Germania după participarea la Campionatul European, deoarece avionul are probleme tehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aeronava care trebuia să aducă echipa naţională în ţară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reuşit găsirea unui alt avion disponibil pentru acelaşi orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, şi vor ateriza la Bucureşti la ora 00:45. Sosirea la Mogoşoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.