Echipa italiană Parma a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia AC Milan, în etapa a doua din Serie A. Primul gol al gazdelor a fost înscris de Dennis Man.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Parma a început foarte bine meciul cu AC Milan, şi Dennis Man a deschis scorul în minutul 2, marcând pentru al doilea meci consecutiv în acest sezon. Pe finalul primei părţi Mihăilă nu l-a putut învinge pe Maignan, în minutul 45+3, iar Man a trecut pe lângă gol în minutul 63. Oaspeţii au egalat în minutul 66, prin Pulisic. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 77, prin Matteo Cancellieri, şi Parma a ajuns la patru puncte în clasament după două etape.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari. Mihăilă a fost înlocuit în minutul 70, iar Man în minutul 75.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Într-un alt meci din etapa a doua, Udinese a învins pe Lazio Roma cu 2-1. Golurile au fost marcate de Lorenzo Lucca (min. 5) şi Florian Thauvin (min. 49), respectiv de Isaksen, pentru laziali, în minutul 90+5.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.