Real Madrid plănuieşte un show spectaculos pentru a-şi prezenta noua achiziţie, Kylian Mbappé. Dar este puţin probabil ca acesta să aibă loc până după Campionatul European sau la finalul parcursului Franţei la competiţia din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit L'Équipe, cele două părţi au decis o prezentare pe stadionul Santiago Bernabeu, pe 15 sau 16 iulie, dar acest lucru s-ar putea schimba în funcţie de rezultatele naţionalei Franţei.

Din cauza Covid 19 şi apoi a lucrărilor la stadion, Mbappé va fi primul jucător din 2019 şi Eden Hazard care va avea onoarea de a fi prezentat noilor săi fani pe stadionul madrilen.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Real, care este convinsă că francezul va umple cele 80.000 de locuri de pe Bernabeu şi chiar va lăsa mii de oameni la porţi, pregăteşte un spectacol cum nu a mai făcut până acum, cu videoclipuri cu cele mai bune acţiuni de joc ale francezului pe un ecran gigant şi, cel mai probabil, un foc de artificii.

Aşa cum se obişnuieşte pentru acest tip de eveniment, se aşteaptă ca intrarea să fie gratuită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.