Clubul francez Paris Saint-Germain a anunţat joi că îşi anulează turneul din China şi nu va efectua turnee în străinătate în această vară, motivându-şi decizia prin calendarul internaţional foarte încărcat pentru jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima oară din 2012, exceptând anul pandemic 2020, clubul francez Paris Saint-Germain a decis că nu pleca în turnee peste graniţele Franţei în extrasezon. Oficial, PSG justifică decizia conducătorilor săi prin calendarul încărcat al acestei veri: turneul final al Euro, apoi Copa America – a luat startul joi, 20 iunie, precum şi turneul olimpic de fotbal, care se dispută în perioada 24 iulie – 9 august).

Astfel clubul va suferi pierderi pe plan financiar. Anul trecut, turneul din Japonia şi Coreea de Sud a adus un venit de aproape 25 de milioane de euro.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

PSG va disputa totuşi un meci peste hotare în această vară. Este vorba de de finala Trofeului Campionilor, Supercupa Franţei, în care PSG va întâlni pe AS Monaco, la Beijing, în data de 8 august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.