Prinţesa de Wales a fost ovaţionată în picioare la Terenul Central de la Wimbledon, unde asistă, alături de fiica sa, prinţesa Charlotte, la finala de simplu masculin, dintre Carlos Alcaraz şi Novak Djokovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este a doua sa apariţie publică după diagnosticarea cu cancer şi operaţia abdominală de la începutul acestui an, iar spectatorii au ovaţionat-o în picioare, notează bbc.com.

Catherine îi va înmâna trofeul câştigătorului din acest an.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În finală se înfruntă Alcaraz, campionul de anul trecut, şi Djokovic, de şapte ori câştigător la Wimbledon.

Înainte de a-şi ocupa locurile, Catherine şi Charlotte s-au întâlnit cu unii dintre jucătorii de tenis britanici, inclusiv cu Emma Răducanu.

FOTO: X
FOTO: X

În iunie, prinţesa a revenit la îndatoririle publice cu o apariţie la Trooping the Colour, salutând şi zâmbind de la balconul Palatului Buckingham cu copiii ei.

La acea vreme, Catherine a vorbit despre diagnosticul ei de cancer într-un comunicat în care menţiona că, deşi face "progrese bune", "nu a scăpat încă".

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.