Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a notat, miercuri seară, în social media, după ce Mihaela Cambei a câştigat argintul olimpic la haltere, că pentru Romnia este “încă o seară magică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Medalie de ARGINT pentru Mihaela Cambei!!!

Încă o seară magică pentru România, la Jocurile Olimpice de la Paris! Mihaela Cambei a obţinut medalia de argint la haltere în finala categoriei 49 kg.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Sportiva noastră a reuşit o ridicare de 106 kilograme din prima încercare, obţinând la prima încercare un total de 199 kilograme, la stilul aruncat. Din a doua încercare, Mihaela a reuşit să ţină 110 kilograme, execuţie validată de arbitrii.

Cu şase titluri europene câştigate şi două medalii mondiale, Mihaela a reuşit să aducă o nouă medalie României.

Felicitări, Mihaela, mulţumim pentru această performanţă extraordinară! Felicităm antrenorii şi staff-ul tău! Chapeau bas!”, a notat fosta mare sportivă pe Facebook.

Sportiva Mihaela Cambei a câştigat, miercuri seară, medalia de argint în competiţia de haltere de la Jocurile Olimpice, la categoria 49 kilograme. Este a opta medalie obţinută de Team Romania la Paris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.