Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat joi seară, după meciul cu PAOK Salonic, scor 1-0, că îşi felicită jucătorii, el precizând că diferenţa a fost făcută de atitudinea, concentrarea şi disciplina arătate de ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“În primul rând îi felicit pe jucătorii mei, au făcut o treabă foarte bună astăzi. PAOK este un adversar foarte puternic. Jucătorii au arătat disciplină, încredere. Am înscris un gol întrun moment crucial, apoi a trebuit să apărăm rezultatul după accidentări, eliminare... Au făcut totul excelent pentru menţinea rezultatului. Este un rezultat mare pentru noi.  A fost una dintre cele mai dificile victorii. Diferenţa a fost făcută de atitudinea, concentrarea şi disciplina arătate de jucători”, a spus Charalambous în conferinţa de presă de după meci.

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.