Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat joi seară, după meciul cu LASK Linz, scor 1-1, că partida a fost aşa cum se aştepta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Meciul a fost exact cum ne aşteptam. A fost greu pentru ambele echipe. Cred că am jucat organizat. Am avut ocazii în a doua repriză în special. Dacă am fi marcat golurile ar fi fost mai bine, dar şi aşa e un rezultat bun. Indiferent de rezultatul care ar fi fost astăzi, meciul decisiv ar fi fost la Bucureşti. Meciul a fost cum l-am pregătit, cum ne aşteptam să fie. Şi în prima repriză am fost organizaţi. În a doua repriză în mod special am avut mintea mai limpede. Puteam marca. Darius Olaru a cerut o schimbare. Din prima opinie a doctorului nu e ceva care îl va ţine departe de teren mult. Sper să fie OK. Va trebui să analizăm jocul. Unde am făcut bine. Unde trebuie să îmbunătăţim. Sunt lucruri pe care trebuie să le vedem mai clar. Zburăm mâine direct pentru meciul cu Hermannstadt. Avem timp să vedem meciul ăsta după meciul cu Hermannstadt”, a spus Charalambous, potrivit sport.ro.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa LASK Linz, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Returul va avea loc în data de 29 august, de la ora 21.30, la Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.