Daniel Bîrligea, atacantul echipei FCSB, a marcat golul victoriei roş-albaştrilor în meciul cu Dinamo, 1-0, de duminică seara, şi spune că i-a plăcut atmosfera de la primul lui derbi bucureştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Este o senzaţie foarte frumoasă, pentru că am câştigat şi mai ales pentru că am câştigat un derbi. Mă simt bine cu echipa, suntem o familie şi avem ocazii. Încerc să scot cît mai bine din ocazii. Avem jucători de calitate, luptăm cu toţii pentru un obiectiv. Momentan ne merge bine, sperăm să o ţinem tot aşa şi să aducem multă lume în tribune, să fie ful, full, full. Astăzi a fost o atmosferă foarte frumoasă, a fost primul meu derbi bucureştean. Îmi pare rău că voi rata următorul derbi, cu Rapid, nu ştiam că am atâtea galbene..

[La meci a fost prezent şi selecţionerul Lucescu] Eu îmi fac treaba, dl Lucescu o să ia deciziile care îl privesc. Vom vedea pe viitor. [Mai ai goluri pentru Glasgow?] Avem. Se joacă unsprezece la unsprezece, mergem să câştigăm”, a declarat Daniel Bîrligea.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Echipa FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.