Aflaţi în Asia în luna de miere, Dani şi Mirea sunt reţinuţi în Singapore din 4 octombrie, informează Marca. Autorităţile locale investighează desfăşurarea de bannere de protest la adresa lui Peter Lim, proprietarul singaporez al clubului Valencia, clubul pe care cei doi tineri căsătoriţi spanioli îl iubesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu câteva zile înainte de problemele celor doi, Dani Cuesta a făcut furori pe reţelele de socializare postând mai multe fotografii în care apare ţinând un afiş „Lim Go Home” în diferite locuri din Singapore.

Fanul Valenciei a atins un vârf de popularitate atunci când a scos faimoasa sa pancartă în faţa reşedinţei lui Peter Lim. El a lipit, de asemenea, un autocolant „Lim out” pe uşa reşedinţei.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

În urma acestei postări, lucrurile au început să meargă prost. În timp ce se afla pe aeroportul din Singapore pentru a se îmbarca într-un zbor spre Bali pentru a-şi continua luna de miere, cuplul a fost arestat. Paşapoartele celor doi spanioli au fost confiscate, înainte ca tinerii căsătoriţi să fie duşi într-o cameră de securitate pentru interogatoriu.

Potrivit Marca, autorităţile din Singapore investighează cazul pentru a stabili dacă este vorba de o infracţiune penală şi, în caz afirmativ, care vor fi consecinţele.

Autorităţile locale din Valencia au contactat ambasada Spaniei în Singapore pentru a încerca să dezamorseze situaţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.