Echipa naţională a Turcia a învins luni seara, în deplasare, selecţionata Islandei, scor 4-2, în grupa B4 a Ligii Naţiunilor. În grupa B1, Ucraina şi Cehaia au făcut doar egal, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În grupa B4 Islanda a marcat prima pe teren propriu, în minutul 3, prin Oskarsson, dar turcii au întors rezultatul în numai patru minute din repriza a doua. Irfan Can Kahveci a egalat în minutul 63, iar Hakan Calhanoglu a transformat un penalti în minutul 67, după ce ratase unul în minutul 54. Andri Gudjohnsen a egalat pentru gazde în minutul 83, însă finalul a aparţinut oaspeţilor. Turcia a marcat prin Arda Guler (min. 88) şi Kerem Akturkoglu (min. 90+5) şi s-a impus cu 4-2.

La Cardiff, Ţara Galilor a marcat din penalti, prin Harry Wilson, în minutul 36, unicul gol al meciului cu Muntenegru şi situaţia din grupa B4 este următoarea: Turcia e pe primul loc (10 puncte), pe locul secund este Ţara Galilor (8 puncte), urmată de Islanda (4 puncte) şi, fără puncte, Muntenegru.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În grupa B1 Ucraina şi Cehia au terminat la egalitate, scor 1-1, la Wroclaw. Cehii au marcat primii, prin Cerv, iar Ucraina a egalat prin Dovbyk, din penalti, în minutul 53.

Grupa este strânsă. Cehia are conducerea, cu 7 puncte, urmată de Georgia, cu 6 puncte, Albania – 6 puncte şi Ucraina, cu patru puncte.

În grupa C1, Suedia nu a avut probleme la Tallinn, cu Estonia. Nanasi, în minutele 29 şi 37, precum şi Gyokeres, în minutul 66, au stabilit o victorie clară a nordicilor într-o grupă condusă de Slovacia (10 puncte). Suedia se află pe locul al doilea, cu 7 puncte, Estonia e pe 3, cu trei puncte, în timp ce Azerbaidjan se află pe locul patru, fără puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.