Echipa naţională a Estoniei a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-1, reprezentativa din Azerbaidjan, într-un meci din etapa a treia a grupei C1 din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Estonienii au deschis scorul la Tallinn, prin Yakovlev, în minutul 32, dar au fost egalaţi din penalti, în minutul 45+1, când fostul jucător de la FCSB Joonas Tamm l-a faultat în careu pe Jafarguliev şi Tural Bayramov a transformat lovitura de la 11 metri acordată. Bucuria oaspeţilor nu a durat mult pentru că Vlasiy Sinyavskiy a readus gazdele în avantaj un minut mai târziu. Rocco Shein a stabilit rezultatul final, în minutul 71,

Estonia s-a impus cu 3-1 şi a reuşit primele puncte în grupa C1. Lider este Suedia, cu 6 puncte, urmată de Slovacia (6 puncte), Estonia (3 puncte) şi Azerbaidjan – zero puncte.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.