Echipa cehă Viktoria Plzen a încheiat la egalitate joi, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea greacă PAOK Salonic, formaţie condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu. Meciul a contat pentru faza a doua din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Salonic, PAOK şi Răzvan Lucescu au fost aproape să sufere a doua înfrângere consecutivă în cupele europene. Cehii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din start, Prince Kwabena Adu marcând în minutul 3, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. În minutul 31 Adu s-a revanşat pasând decisiv la golul lui Milan Havel, reuşită validată de această dată de VAR. Matej Vydra a făcut 2-0 în minutul 39 şi la pauză oaspeţii intrau cu avantaj.

În partea secundă grecii au căutat golul, oaspeţii au rămas în zece după eliminarea lui Dweh, în minutul 70. Konstantelias a tratat cu uşurinţă o fază bună de gol pentru gazde, în minutul 80, apoi portarul Kotarski a salvat la Jirka, în minutul 83 şi Tarik Tissaoudali a adus mult aşteptatul gol pe Toumba Stadium. Era minutul 84, iar PAOK reintra în meci. Elevii lui Răzvan Lucescu au atacat furibund în minutele rămase, portarul ceh Jedlicka a apărat ca un erou, însă golul lui Abdul Rahman Baba a egalat în minutul 90+3 şi a adus liniştea pe banca lui PAOK, care reuşeşte primul punct din această fază a Ligii Europa după 2-2 cu Viktoria Plzen.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.