Echipa greacă PAOK Salonic, antrentă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului secund preliminar din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul în minutul 17 prin Konstantinos Koulierakis. Bosniacii au egalat trei minute mai târziu, din penalti, prin Sebastian Herrera, însă grecii au făcut 2-1 printr-un gol al aceluiaşi Koulierakis, în minutul 39. Oaspeţii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprize, prin Enver Kulasin şi la pauză a fost 2-2.

Imediat după reluare, în minutul 51, Despodov a executat un corner şi William Troost-Ekong a înscris, aducând gazdele în avantaj. PAOK s-a impus cu 3-2, iar returul se va disputa miercuri, 31 iulie, în Bosnia.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.