Echipa cehă Slavia Praga a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia franceză Lille, în manşa secundă a play-off-ului din Liga Campionilor. Lille s-a calificat în faza următoare a competiţiei, cu 3-2 scor general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Slavia avea de recuperat două goluri pentru a putea spera la calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor şi cehii au deschis repede scorul, în minutul 5, prin Zafeiris. Gazdele au atacat apoi poarta lui Chevalier, dar cei care au înscris au fost francezii, prin Edon Zhegrova, în minutul 77. Schranza a lovit în minutul 84 pentru cehi şi Slavia Praga – Lille s-a terminat 2-1. Echipa franceză s-a calificat în faza următoare, alături de Dinamo Zagreb, Steaua Roşie Belgrad şi Slovan Bratislava. Slovacii au fost conduşi de danezii de la Midtjylland cu 2-1 până în minutul 82, când Tolic şi Barseghyan au întors rezultatul şi soarta calificării. Slovan s-a impus cu 3-2 şi a păşit în faza următoare cu 4-3 scor general.

Rezultate înregistrate miercuri, în meciurile din manşa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor:

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Qarabag – Dinamo Zagreb 0-2 (Pjaca 32, Matheus Silva 53 autogol);

Slovan Bratislava – FC Midtjylland 3-2 (Tolic 33, 82, Barseghyan 86 / Simsir 41, Franculino 50);

Steaua Roşie Belgrad – Bodo/Glimt 2-0 (Bruno Duarte 26 penalti, Spajic 58);

Slavia Praga – Lille 2-1 (Zafeiris 5, Schranza '84 / Zhegrova 77).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.