Echipa spaniolă Athletic Bilbao a învins miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Valencia, în etapa a treia din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Athletic Bilbao a reuşit prima victorie a sezonului în campionatul spaniol, după ce a dispus de Valencia cu 1-0, prin golul marcat de Benat Prados în minutul 45. Bascii au patru puncte şi sunt pe locul 9, în timp ce Valencia nu se regăseşte, bifând a treia înfrângere consecutivă şi aflându-se pe ultimul loc din La Liga, fără punct câştigat.

Într-un alt meci al etapei a treia, Leganes şi Real Valladolid au încheiat fără gol marcat, scor 0-0. Leganes are 5 puncte şi este a patra în clasament. Real valladolid re patru puncte şi ocupă locul 10.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.