Singurul judoka reprezentant al României la JO de la Paris nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorţi de joi, primul său adversar la categoria 90 kg fiind ungurul Toth Krisztian, medaliat cu bronz la JO 2020, de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alex Creţ va intra în competiţie în 31 iulie, primul tur fiind programat de la ora 11.00. Finala categoriei ar urma să aibă loc de la ora 19.09.

În competiţia de judo vor lua startul 378 de sportivi din 11 de naţiuni.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Alex Creţ este singurul reprezentant al României la JO de la Paris. La tragerea la sorţi de joi a participat şi Marius Vizer, preşedintele IJF.

FOTO: EJU
FOTO: EJU

România este reprezentată la JO de la Paris de 106 sportivi care vor concura în 18 sporturi.

La ediţia trecută, Tokyo 2020, au concurat 101 sportivi la 17 discipline şi s-au obţinut 4 medalii: aur la dublu vâsle feminin, argint la spadă feminin şi canotaj (dublu rame masculin şi patru rame fără cârmaci masculin). România a ocupat locul 46 în clasamentul pe medalii. În istoria participărilor la JO, începând cu 1924, România a obţinut 308 medalii, din care 90 de aur.

La JO2024 participă, în total, 10.500 de sportivi din 148 de ţări, în 329 de probe sportive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.