Perechea spaniolă formată din Cristina Bucsa şi Sara Sorribes Tormo a câştigat medalia de bronz în proba de dublu feminin din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ibericele s-au impus în faţa jucătoarelor din Cehia, Karolina Muchova şi Linda Noskova, scor 6-2, 6-2, după un meci care a durat o oră şi 11 minute.

Cristina Bucsa s-a născut la Chişinău la 1 ianuarie 1998, iar familia sa s-a mutat în Spania pe când ea avea 3 ani.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Tatăl şi antrenorul Cristinei este Ion Bucşă, fost biatlonist, portdrapel al Moldovei la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998 şi 2002.

Ea reprezintă Spania din 2015.

Sara Sorribes Tormo are 27 de ani şl alături de Cristina a adus a patra medalie la dublu feminin pentru tenisul spaniol la Jocurile Olimpice.

Finala pentru aur se dispută între italiencele Sara Errani/Jasmine Paolini şi sportivele ruse Mirra Andreeva/Diana Shnaider, care evoluează sub drapel neutru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.