Gimnastul Carlos Ediel Yulo (Filipine) a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în finală la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris. Este primul gimnast din ţara asta care cucereşte aurul olimpic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Notat cu 15.000, Yulo a urcat pe prima treaptă a podiumului, în faţa lui Artem Dolgopyat (Israel, 14.966) şi Jake Jarman (Marea Britanie, 14.933).

Tot sâmbătă, la masculin va mai avea loc finala la cal cu mânere. Duminică vor avea loc finalele la inele şi sărituri, iar luni la paralele şi bară fixă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Anterior, aurul olimpic la individual-compus a revenit japonezului Shinnosuke Oka, iar la echipe s-a impus tot Japonia.

România a avut reprezentare doar la un aparat (paralele), prin Andrei Muntean, care a ratat finala după ce s-a clasat pe locul 25 în calificări (nota 14.366). Andrei Muntean a revenit la Jocurile Olimpice după 8 ani.

La debutul său olimpic, în 2016 s-a clasat pe locul 6, tot în finală la paralele, cu nota 15.600.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.