George Baldock, fundaş dreapta internaţional grec al echipei Panathinaikos Atena, a fost găsit mort, miercuri, în piscina sa, potrivit agenţiei oficiale de presă ANA, citată de lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Trupul neînsufleţit al fostului jucător al echipei Sheffield United, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la domiciliul său din Glyfada, la periferia de sud a Atenei, potrivit aceleiaşi surse, care nu a oferit alte detalii cu privire la circumstanţele morţii sale.

Născut în Buckingham, Anglia, Baldock avea dublă cetăţenie, greacă şi engleză. El a semnat un contract pe trei ani cu Panathinaikos în luna mai.

De origine greacă prin unul dintre bunicii săi, el s-a alăturat echipei naţionale a Greciei în 2022. El a avut douăsprezece selecţii pentru Grecia.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Jucătorii naţionalei Greciei vor evolua cu banderole negre pe braţ la următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Anglia şi Irlanda, în memoria lui Baldock.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.