Pentru că s-au antrenat şi au jucat deja la acest EURO pe arena din München, conform regulamentului UEFA, tricolorii au mers pentru antrenamentul oficial de luni, înaintea duelului cu Ţările de Jos, la Bayern Campus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încă din 2017, baza situată la 15 minute de stadion a devenit casa echipelor de juniori (U9-U19) şi de fotbal feminin ale lui Bayern. 30 de hecatare cu 8 terenuri de fotbal şi facilităţi excelente. Asta au găsit jucătorii naţionalei la antrenamentul oficial, anunţă frf.ro.

A fost ultima repetiţie înaintea optimei de finală cu Ţările de Jos şi ultimul prilej al lui Edward Iordănescu şi al staff-ului său de a lucra planul tactic pentru jocul contra batavilor.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

România – Ţările de Jos se joacă marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), pe arena de 66.000 de locuri din München.

Partida va fi transmisă în direct pe PRO TV şi VOYO.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.