Atlético Madrid a obţinut un punct pe terenul formaţiei Real Sociedad, în etapa a 9-a din La Liga, iar Antoine Griezmann a dat pasa de gol pentru Julian Alvarez. Fostul internaţional francez a fost fluierat şi huiduit de fanii clubului la care s-a format, care au scandat „Griezmann, mori”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În ciuda intervenţiei crainicului şi a oficialilor cu bannere pe care scria „Nu scandărilor rasiste, xenofobe şi intolerante. Încurajaţi şi susţineţi echipa respectând rivalul”, fanii Real Sociedad au continuat să îşi fluiere fostul jucător, aşa cum a fost cazul lui Alexander Sorloth, care a jucat pentru Real Sociedad timp de două sezoane.

Arbitrul meciului, Isidro Díaz de Mera Escuderos, nu a menţionat nimic în raportul său, potrivit presei Marca, şi a descris comportamentul suporterilor basci drept „normal”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Griezmann a jucat la Real Sociedad în perioada 2005/2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.