Federaţia Română de Gimnastică a trasat obiectivul echipei feminine pentru Jocurile Olimpice de la Paris – calificare în finală, plus alte trei finale, două pe aparate şi una la individual-compus. Obiectivul a fost anunţat, joi, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru Jocurile Olimpice ne-am asumat o finală pe echipe, unde orice e posibil, pentru că se pleacă de la zero. De asemenea, două finale şi cel puţin o prezenţă în finala de la individual compus”, a declarat preşedintele FRG, Carmencita Constantin.

În cadrul conferinţei de joi, FRG a prezentat alături de noii săi parteneri săi aparatele de antrenament, care sunt identice cu cele de la Paris.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Forul naţional a mai precizat că lotul feminin pentru JO va fi stabilit după ultimele două competiţii de verificare. Prima va avea loc sâmbătă, la Sala Polivalentă, iar cea de-a doua peste o săptămână, la RomGym Trophy.

”Suntem în situaţia fericită de a avea de unde alege. Tot lotul se va reuni apoi la Izvorani, până la plecarea la Paris”, a comentat Carmencita Constantin.

La rândul său, gimnasta Sabrina Voinea consideră că obiectivul pentru JO poate fi realizat. ”Poate fi realizat, toate avem câte o şansă, eu îmi doresc foarte mult finală la bârnă şi sol şi acolo o să mă bat la medalie”.

Gimnasta Ana Maria Bărbosu va debuta la Jocurile Olimpice, la fel ca şi coechipierele sale. ”E prima oară când concurez la Jocurile Olimpice, dar am mai avut competiţii mari internaţionale. Acum ne concentrăm pe competiţiile de verificare şi apoi vom fi focusate doar pe Jocurile Olimpice. Orice sportiv are presiune, dar de aceea lucrează şi vrea să dea la momentul competiţiei ce e mai bun din el”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.