Fostul fotbalist spaniol Gerard Piqué a vorbit recent, într-un interviu acordat CNN, despre despărţirea sa de Shakira în urmă cu peste doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fostul fotbalist spaniol susţine că modul în care povestea a fost difuzată în presă nu corespunde realităţii, iar acum spune că este „foarte fericit” alături de partenera sa Clara Chia Marti, angajată a companiei sale Kosmos.

 „În cele din urmă, adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat. Nu pot controla asta”, a declarat fostul fundaş al Barça, în comentariile relatate de AS.

Gerard Piqué (37 de ani) şi Shakira (47 de ani) au format un cuplu timp de peste unsprezece ani. Ei au doi fii, Milan (11 ani) şi Sasha (9 ani).

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În iunie 2022, cântăreaţa columbiană a anunţat despărţirea lor. Shakira i-ar fi cerut lui Piqué să părăsească casa familiei după ce i-a descoperit infidelitatea. Potrivit zvonurilor vehiculate în presă, ea a aflat când a descoperit că un borcan de gem de căpşuni fusese deschis în absenţa ei, deşi era singura din casă care îl mânca.

Această versiune este negată de Shakira, care l-a atacat în mod regulat pe Piqué de la despărţirea lor, pe internet, în interviuri şi în cântecele sale.

Campionul mondial din 2010 formează de atunci un cuplu cu Clara Chia Marti (25 de ani), o angajată a companiei sale Kosmos. Ea s-ar fi mutat în casa în care Piqué locuia cu Shakira în Barcelona în vara anului 2023. Jucătorul spune că acum este pe deplin împlinit în noua sa viaţă.

„Cel mai bun lucru este că, la sfârşitul zilei, sunt înconjurat de cei mai apropiaţi de mine, familia mea, prietenii mei, oamenii care te cunosc cu adevărat”, spune Piqué.

„Ei ştiu cum eşti şi ce faci. Asta îmi dă multă linişte sufletească. Sunt foarte fericit, mă distrez mult şi mă simt privilegiat. Viaţa pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul vieţii mele timp de peste douăzeci de ani, copii minunaţi, o familie incredibilă, prieteni pe viaţă, pe cei de la şcoală încă îi am”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.