Lando Norris (McLaren) a obţinut, duminică, la Marele Premiu de la Miami prima victorie din cariera sa în Formula 1. Pilotul britanic a primit numeroase felicitări, inclusiv din partea lui Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite şi candidat la următoarele alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-a văzut şi a venit să mă felicite. Mi-a spus că a fost talismanul meu norocos (înainte de start, fostul preşedinte al SUA a vizitat standul McLaren). Nu ştiu dacă va mai veni la alte curse", a spus Norris.

Lando Norris a fost felicitat şi de Max Verstappen, triplul campion mondial în exerciţiu şi actualul lider al campionatului, care a terminat al doilea la Miami. "A trecut mult timp (Norris urcase deja de 15 ori pe podium înainte de a câştiga un GP) şi sunt foarte fericit că am fost învins de Lando astăzi (duminică). Chiar a meritat-o", a declarat pilotul olandez.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Lando Norris (McLaren) a produs o surpriză mare duminică seară în Formula 1, el câştigând Miami Grand Prix, a şasea etapă a sezonului.

Pentru britanic este primul succes în Formula 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.