Charles Leclerc (Ferrari) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Statelor Unite, a 19-a etapă a Campiionatului Mondial de Formula 1. Celălalt pilot Ferrari, Carlos Sainz, a terminat pe locul doi cursa de la Austin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pentru Leclerc este a treia victorie din acest sezon, după cele din Monaco şi din Italia.

„Sunt foarte, foarte fericit. Nu a fost un weekend uşor până acum, am avut probleme cu maşina, dar astăzi, în cursă, a fost mai bine. Am crezut că după sprint ceilalţi se vor îmbunătăţi mult, dar noi am avut în continuare avantajul. A fost un viraj 1 destul de bun, exact ceea ce am vrut să fac. Ritmul maşinii a fost foarte, foarte bun", a declarat Leclerc.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Duminică, Max Verstappen (Red Bull Racing) a completat podiumul datorită unei penalizări impuse lui Lando Norris (McLaren), care a ajuns să fie al patrulea. Pe cinci s-a clasat Oscar Piastri (McLaren), pe şase George Russell (Mercedes), pe şapte Sergio Perez (Red Bull Racing), pe opt Nico Hulkenberg (Haas), pe nouă Liam Lawson (RB) şi pe zece Franco Colapinto (Williams).

Etapa a 20-a, Mexico City Grand Prix, va avea loc în 27 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.