UEFA a anunţat, duminică seara, că va lua măsuri de securitate mai stricte pentru a preveni situaţii precum acelea în care s-a aflat Cristiano Ronaldo sâmbătă seara, la meciul Portugalia – Turcia, atunci când mai mulţi suporteri au pătruns pe teren pentru a-şi face selfie-uri cu starul lusitan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA va consolida măsurile de securitate în timpul turneului final Euro 2024 pentru a preveni intrarea pe terenul de joc a fanilor care doresc să îşi facă selfiuri cu vedetele prezente la turneu. „Orice pătrundere pe teren constituie o încălcare a regulamentului stadionului şi va duce la expulzarea de pe arenă, interzicerea de a participa la toate meciurile turneului şi urmărirea penală pentru încălcarea regulamentului”, a avertizat UEFA.

Sâmbătă, în timpul meciului Portugalia – Turcia, scor 3-0, o serie de suporteri au intrat pe teren, în principal pentru a-şi face un selfie cu Cristiano Ronaldo. Jucătorul de la Al Nassr a pozat pentru o fotografie cu un tânăr fan, însă atacantul portughez şi-a pierdut zâmbetul când alţi trei fani, mai în vârstă, au încercat, pe rând, acelaşi tip de abordare. UEFA a declarat că „vor fi luate măsuri suplimentare de securitate pe stadioane pentru a îndeplini mai bine cerinţele turneului şi pentru a preveni astfel de incidente”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Roberto Martinez, selecţionerul Portugaliei, s-a plâns presei internaţionale. "Este îngrijorător pentru că astăzi am fost norocoşi pentru că suporterii au avut intenţiit bune. Nu este bine să expunem jucătorii unor oameni care aleargă pe teren. În opinia mea, e nevoie de mai multă siguranţă, cred că asta ar trebui. Probabil că trebuie să transmitem fanilor mesajul că acest tip de manifestare nu este unul corect”, a declarat tehnicianul spaniol care antrenează selecţionata lusitană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.