Naţionala României a avut marţi seara programat antrenamentul oficial înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Slovacia, care îi poate duce pe tricolori în optimile de finală ale EURO 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a proteja gazonul de pe Frankfurt Arena, UEFA a mutat antrenamentele celor două selecţionate în alte locuri. Astfel, tricolorii s-au pregătit pe Stadion am Brentanobad, o arenă micuţă, de doar 5.000 de locuri, dar cu un gazon impecabil. Aici îşi joacă meciurile de pe teren propriu echipa de fotbal feminin 1. FFC Frankfurt.

La antrenamentul care a durat aproximativ o oră selecţionerul Edward Iordănescu a exersat şi planul tactic pentru marele meci de miercuri. În cazul în care obţin cel puţin un punct, tricolorii vor fi siguri de locul în următoarea fază a Campionatului European.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Partida Slovacia – România se joacă miercuri, 26 iunie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), şi va fi în direct pe PRO TV şi VOYO.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă, iar miercuri, pe 26 iunie, la ora 21 00, va concerta Ruby.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.