Selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti, a declarat că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru eliminarea echipei de la Campionatul European în optimi, după 0-2 cu Elveţia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Responsabilitatea este a mea", a spus Spalletti la conferinţa de presă de după meci. "Am eşuat din cauza selecţiei mele. Niciodată nu este din cauza jucătorilor".

Spalletti a precizat, totuşi, că nu a avut suficient timp pentru a cunoaşte mai bine echipa. Toţi ceilalţi antrenori au avut 30 sau chiar mai multe meciuri cu echipele lor înainte de începerea turneului, a spus el, adăugând: "Eu am avut doar 10".

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Spalletti a fost numit selecţioner al echipei naţionale a Italiei în august 2023, după demisia lui Roberto Mancini.

Luciano Spalletti a mai spus că jucătorilor săi le-a lipsit forţa fizică pentru a face faţă echipei elveţiene.

Echipa naţională a Elveţiei s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Euro 2024, după ce a învins, la Berlin, scor 2-0, chiar deţinătoarea trofeului, Italia.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.