Accidentat miercuri, în timpul meciului cu Elveţia, scor 1-1, fundaşul Kieran Tierney a părăsit cantonamentul Scoţiei şi a plecat la Londra, pentru verificări medicale suplimentare, a anunţat vineri conducerea naţionalei scoţiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kieran Tierney (27 de ani) s-a accidentat miercuri la muşchii ischio-gambieri şi a fost scos pe targă de pe teren în timpul meciului dintre Scoţia şi Elveţia, scor 1-1. Conducerea echipei naţionale a anunţat vineri, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial: „Kieran Tierney părăseşte lotul din cauza unei accidentări şi se va întoarce la Arsenal pentru o examinare ulterioară”.

„Întotdeauna îţi doreşti cei mai buni jucători pe teren, iar Kieran ne-a oferit un echilibru esenţial, combinând foarte bine cu Andrew Robertson pe aripa stângă. Este o pierdere grea, a declarat selecţionerul Scoţiei, John Carver.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Kieran Tierney este împrumutat de Arsenal Londra la clubul spaniol Real Sociedad şi, după examenele medicale suplimentare pe care le va efectua la Londra, poate reveni în Germania ca suporter al naţionalei scoţiene, dacă aceasta se va califica mai departe, la turneul final.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.