Preşedintele UFC, Dana White, a anunţat revenirea lui Conor McGregor în octogon la începutul anului 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conor McGregor trebuia iniţial să îşi facă revenirea în UFC împotriva lui Michael Chandler, în iunie, însă irlandezul a fost nevoit să se retragă în ultimul moment. Marţi, şeful organizaţiei americane, Dana White, a anunţat pentru New York Post că luptătorul în vârstă de 36 de ani va intra în octogon la începutul anului 2025, la mai bine de trei ani după înfrângerea suferită în faţa lui Dustin Poirier în iulie 2021, în timpul căreia şi-a fracturat tibia.

"S-a odihnit atât de mult încât este înfometat. El este înfometat. Vom vedea ce are de arătat când se va întoarce, dar el este în mod clar una dintre stelele acestui sport, care i-a dat credibilitate în Europa şi în întreaga lume. A fost un partener grozav pentru noi".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În august, Dana White anunţa că The Notorious nu va lupta în 2024, la care fostul campion la categoria pană şi uşoară a răspuns: „ Decembrie este data ideală! Să încheiem anul acasă cu un eveniment câştigător ”. În cele din urmă, McGregor va trebui să mai aştepte puţin înainte de a-şi face revenirea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.