Mihai Covaliu, preşedintele COSR, alături de Edit Târcolea, director general Toyota România, au anunţat modelele Toyota Hybrid pe care le vor primi sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Din partea COSR au participat la eveniment secretarul general George Boroi şi membri ai Comitetului Executiv COSR.
 
Din partea Toyota România, partener de mobilitate al COSR, au participat Eduard Diaconu, Business Performance Director si Mirela Grigore, Head of Digital Marketing.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
Cei 16 medaliaţi ai Team Romania vor fi recompensaţi cu câte o maşină, astfel:
 
Toyota C-HR Hybrid pentru cei cu două medalii- David Popovici (înot, aur şi bronz), Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu (canotaj, aur şi argint);
 
Toyota Corolla Sedan Hybrid pentru medaliaţii cu aur – Florin Enache, Andrei Cornea (canotaj), Maria Lehaci, Adriana Adam, Magdalena Rusu, Amalia Bereş, Victoria Petreanu (canotaj);
 
Toyota Yaris Cross Hybrid pentru medaliaţii cu argint – Ionela Cozmiuc, Gianina van Groningen (canotaj), Mihaela Cambei (haltere);
 
Toyota Yaris Hybrid pentru medaliata cu bronz – Ana Maria Bărbosu (gimnastică).
 
De asemenea, COSR si Toyota România îi vor acorda un premiu special gimnastei Sabrina Voinea Maneca, după ce s-a constatat că a fost defavorizată de arbitre în finala olimpică de la sol. Aceasta va fi premiată cu o Toyota Yaris Hybrid.
 
Totodată, COSR şi Toyota România au anunţat că medaliaţii de la Jocurile Paralimpice Paris 2024, Alex Bologa (aur, para judo) şi Camelia Ciripan (bronz, para tenis de masa), vor fi de asemenea recompensaţi cu câte o maşină Toyota Hybrid.
 
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a mulţumit celor de la Toyota România pentru implicarea şi colaborarea deosebită şi a apreciat parteneriatul care a ajuns în cel de-al 7-lea an de derulare.
 
”Toyota România a fost alături de Mişcarea Olimpică din pasiune şi din convingere, pentru perfomanţă. Împreună am creat un mediu motivant pentru sportivii noştri. Am ajutat 10 Federaţii Sportive să acopere segmentul mobilitate tot pentru sportivi. Acum trei ani, tot în septembrie, medaliaţii olimpici de la Tokyo 2020 primeau aici, pe Esplanadă, câte o Toyota Hybrid.
Performanţele sportivilor la JO Paris 2024 au fost rezultatul unor ani de muncă, dedicare şi sacrificiu. Dar, aşa cum bine ştim cu toţii, succesul nu este niciodată o realizare individuală. El este rodul unei echipe, al unui sistem care funcţionează eficient şi al unui suport constant din partea celor care cred în ei. Printre cei care au contribuit la succesul olimpic se află şi Toyota România. Aceste maşini sunt un simbol al susţinerii şi un semn clar că munca le este apreciată. Aceste vehicule nu sunt doar un mijloc de transport; ele reprezintă recunoaşterea eforturilor sportivilor şi o motivaţie suplimentară de a-şi continua drumul spre excelenţă.”, a declarat Mihai Covaliu, Preşedinte COSR.
 
Edit Târcolea, director general Toyota România, a apreciat efortul sportivilor români şi a menţionat că parteneriatul a fost o călătorie comună spre atingerea unor obiective măreţe şi spre consolidarea spiritului olimpic în România.
 
”Toyota a fost întotdeauna despre mai mult decât maşini, suntem un partener de mobilitate. Ne dorim să contribuim la construirea unei societăţi mai bune, mai sustenabile, iar parteneriatul nostru cu COSR este un exemplu perfect de cum putem realiza acest lucru împreună. Ne-am implicat activ în susţinerea sportivilor români, nu doar prin resurse materiale, ci şi prin promovarea valorilor care ne definesc: determinare, respect, colaborare şi mai ales sustenabilitate prin sprijinul real, continuu în toată această perioadă. Rezultatele acestui parteneriat au fost remarcabile. Am fost martori la numeroase momente de mândrie naţională, când sportivii noştri au urcat pe podiumul olimpic şi ne-au reprezentat cu demnitate şi curaj. Suntem extrem de mândri că am putut contribui, fie şi într-o mică măsură, la aceste realizări. Vreau să exprim recunoştinţa noastră faţă de toţi cei implicaţi pentru dedicarea şi munca depusă în aceşti ani. Parteneriatul nostru este o poveste de succes, un exemplu al puterii colaborării şi al impactului pozitiv pe care îl putem avea împreună. Suntem mândri de ceea ce am realizat împreună şi încrezători că am contribuit la dezvoltarea sportului românesc!”, a menţionat Edit Târcolea în speech-ul său.
 
Maşinile vor fi acordate celor 17 sportivi într-un eveniment de mare ţinută, în cadrul Galei ”110 ani de Olimpism în România”.
 
Spectacolul va celebra excelenţa şi spiritul olimpic şi se va bucura de prezenţa unora dintre cei mai mari performeri ai României care au strălucit în arena olimpică. Gala va avea loc în luna noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.