Radu Drăguşin, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman şi Denis Alibec au fost prezenţi, miercuri seară, la nunta lui Denis Drăguş cu Vanessa şi la botezul fetiţei lor, Derya.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu suflet şi pe teren, şi în afara lui! Felicitări, Denis şi Vanessa!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de echipa naţională de fotbal, însoţit de o fotografie în care apar jucătorii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Atacantul Denis Drăguş şi soţia sa Vanessa s-au cununat religios, miercuri, în ziua în care a avut loc şi botezul fetiţei lor, Derya.

Cei doi au avut două perechi de naşi, unul fiind antrenorul Marius Şumudică şi soţia sa.

Tot miercuri, cei doi au şi-au botezat fetiţa cea mică, Derya-Sarah (7 luni). Cei doi mai au o fetiţă, Gloria, în vârstă de 3 ani.

Nunta a fost programată iniţial în luna mai, dar a fost amânată ca urmare a participării României la Euro-2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.