Poliţia germană a cerut ca suporterilor englezi să li se vândă doar bere cu alcool 1% în timpul primului meci al naţionalei Three Lions împotriva Serbiei, duminică, pentru a evita violenţele huliganilor în jurul stadionului din Gelsenkirchen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile germane au declarat partida dintre Anglia şi Serbia ca una de mare risc, cu posibile ciocniri între formaţiunile hooligans ale celor două selecţionate. „Cred că este un meci foarte riscant din cauza istoriei şi a huliganilor de ambele părţi”, a declarat inspectorul şef Christof Burghardt pentru Sky News.

Din acest motiv, poliţia germană a cerut ca în zona Veltins Arena suporterilor englezi să li se servească doar bere cu conţinut scăzut de alcool (1%). Prin această solicitare poliţia încearcă să evite excesele suporterilor din Anglia.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.