Clubul german Bayern Munchen a oficializat duminică transferul atacantului francez Michael Olise, pentru suma de 53 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Michael Olise (22 de ani) vine de la Crystal Palace şi a semnat cu gruparea bavareză un contract pe cinci ani, până la 30 iunie 2029.

Christoph Freund, director sportiv la Bayern a spus despre Olise: „Michael este rapid, tehnic, periculos în faţa porţii şi poate fi folosit într-o varietate de poziţii ofensive. Statisticile lui la numărul de goluri şi pase decisive sunt deja remarcabile. La 22 de ani, Michael a parcurs deja un drum lung şi este înfometat de succes, având un potenţial uriaş. Michael Olise este genul de jucător pentru care fanii vin pe stadion”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Discuţiile cu FC Bayern au fost foarte pozitive şi sunt foarte fericit că acum joc pentru un club atât de mare. Este o mare provocare şi exact asta căutam. Vreau să dovedesc că pot face faţă la acest nivel şi doresc ca echipa noastră să câştige cât mai multe titluri în următorii ani”, a declarat şi Olise pentru site-ul oficial al bavarezilor.

Michael Olise este născut în Anglia, din mamă nigeriană şi tată algeriano-francez, şi a ales să reprezinte Franţa la nivel internaţional. El a evoluat pentru echipa U21 a Cocoşilor Galici.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.