Echipa de primă ligă spaniolă Baxi Manresa a anunţat, luni, transferul internaţionalului român Emanuel Căţe, care a evoluat în ultimele două sezoane la campioana U BT Cluj, cu care a atins în 2024 faza sferturilor BKT EuroCup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Manresa, Căţe, component al naţionalei României, va juca şi în Liga Campionilor.

În vârstă de 27 de ani, Căţe a evoluat anterior mai multe sezoane în Spania, la juniori şi seniori, la formaţiile Real Madrid, Real Betis, CB Prat şi UCAM Murcia.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Cu U Banca Transilvania Cluj a cucerit toate trofeele interne puse în joc, iar în stagiunea 2023-2024 a ajuns până în sferturile BKT EuroCup, în premieră pentru o echipă din România.

Mediile sale pe meci, la U BT Cluj, au fost în sezonul trecut de 12.9 puncte şi 7.5 recuperări în Liga Naţională, iar în EuroCup s-a remarcat cu 8.5 puncte şi 4.3 recuperări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.