După dezvăluirile din presa suedeză conform cărora numele lui Kylian Mbappé apare într-o plângere pentru viol depusă de o femeie, avocata fotbalistului, Marie-Alix Canu-Bernard, a denunţat "o campanie de defăimare", miercuri, la BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte faptul că acest caz a apărut în pragul audierii în litigiul dintre jucător şi PSG, avocata a spus: "Nu sunt un fan al teoriilor conspiraţiei, dar ceea ce este sigur este că, de luni şi luni de zile, el a fost supus unei campanii de denigrare şi de afectare a imaginii sale. Nu se poate nega acest lucru. (...) O serie de jucători au fost supuşi unei forme de hărţuire de către club timp de luni de zile. Toate acestea au fost explicate într-o decizie. Rămâne la latitudinea justiţiei franceze să-şi facă treaba, dar campania de defăimare împotriva lui Kylian Mbappé există".

Marie-Alix Canu-Bernard a confirmat, de asemenea, că va fi depusă o plângere pentru denunţ calomnios, dar aşteaptă să afle mai multe despre anchetă: „De aceea nu a fost depusă încă, în sensul că nu ştim încă dacă această plângere este împotriva lui, deci nu voi depune ceva degeaba.”

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.