Atleta Stela Rutto s-a clasat, duminică, pe locul 4 în finala la 3.000 metri obstacole, la Campionatele Europene de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stela Rutto a încheiat cursa în 9:22.36 minute (cea mai bună performanţă personală), după ce în calificări a fost pe primul loc (9.30 minute).

Tot duminică, la semimaraton, Joan Chelimo Melly a obţinut medalia de argint, Meringor Delvine Relin a încheiat pe locul 4, iar Mădălina Sîrbu a fost pe locul 65. De asemenea, în proba similară masculină, Nicolae Soare a încheiat pe locul 55.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

La 400 de metri, Andrea Mikloş a încheia seria semifinală 2 pe locul 2 şi s-a calificat în finala probei, cu timpul de 51.13 secunde.

La triplusalt masculin, Răzvan Grecu s-a calificat în finală (locul 6, grupa B, 16.48 metri, cea mai bună performanţă personală a sezonului), iar Răzvan Nicoară a ratat ultimul act (locul 9, grupa A).

La aruncarea ciocanului, Bianca Ghelber, calificată la JO, a ratat finala (locul 10 în grupa A). Alexandra Ştefania Uţă, la 400 metri garduri, nu a încheiat cursa în seria 1 a calificărilor.

Până în prezent, România mai are o clasare pe locul 7 la aruncarea greutăţii, prin Rareş Toader şi locul 28 la 20 km marş, prin Diana Maria Lătăreţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.