Antrenorul italian Luca Gotti (Lecce) l-a salvat dintr-un incendiu pe directorul sportiv al clubului pe care îl antrenează. Evenimentul s-a petrecut în noapte de duminică spre luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul italian Tuttosport relatează că în cursul nopţii de duminică spre luni cei doi bărbaţi se aflau într-un în hotel din Vittoria Veneto, unde un fulger a provocat un incendiu. Luca Gotti, antrenorul echipei Lecce, a observat acest lucru şi a mers la camera în care dormea directorul sportiv al clubului, Pantaleo Corvino, trezindu-l pe acesta şi părăsind apoi hotelul.

Luni, cei doi s-au revăzut cu ocazia semnării prelungirii contractului lui Luca Gotti cu Lecce. Gotti (56 de ani) a venit la Lecce în martie 2024 şi a reuşit să menţină echipa în Serie A, cucerind zece puncte care au plasat formaţia puglieză pe locul 14 în campionat, cu 38 de puncte.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Luca Gotti a semnat un nou contract, până în vara anului 2026.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.