Ana Maria Bărbosu a declarat, vineri, după ce a primit medalia de bronz pentru exerciţiul la sol de la Jocurile Olimpice, că este foarte bucuroasă, dar totodată se gândeşte şi la Jordan Chiles şi Sabrina Voinea şi speră că va exista “o concluzie fericită” şi pentru acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Aşteptarea a fost la JO nu să iau medalie, ci să-mi fac exerciţiul cât de bine pot. În urma exerciţiului meu curat de la sol a venit şi medalia. Împreună cu familia şi prietenii, antrenorii şi federaţia am reuşit să trec peste încercările mai grele. Este un lucru care nne întristează să vedem că la nivel înalt au existat astfel de probleme. Noi ca sportive nu am greşit cu absolut nimic. Am fi aşteptat ca şi arbitrele şi staful de la competiţie să îşi facă la fel treaba”, a spus sportiva.

“Le transmit fetelor care vor să facă gimnastică să aibă încredere că dacă îşi doresc ceva o să se îndeplinească dacă se ţin de treabă şi îşi asumă munca grea. Sunt foarte bucuroasă şi recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Eu mă bucur pentru această medalie că am primit-o, sper să existe o concluzie fericită şi pentru fete. Eu le transmit gândurile mele pozitive. Mă gândesc şi la ele chiar dacă astăzi eu am primit medalia de bronz”, a adăugat ea.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Bărbosu a precizat că va avea o perioadă de pauză, după care va lua o decizie cu privire la continuarea carierei sale: “O să iau o pauză, iar după aceea o să pot să iau o decizie corectă în privinţa carierei mele”.

Prezentă la evenimentul de decernare a medaliei de bronz, mama Anei Bărbosu, Pompilia Bărbosu, a avut un mesaj manifest către adulţi, cerându-le să “înceteze toate defăimările”.

“Dragi adulţi, vă rog ca mamă să încetaţi toate defăimările. Eu sunt cadru didactic. În mediul şcolar se aplică legea anti-bullying şi cyberbullying. Se fac foarte multe şedinţe de prelucrare. Noi lucrăm cu părinţii, cu adulţii. Să ne protejăm copiii. Romnia are din ce în ce mai puţini copii. Are copii frumoşi şi valoroşi. Ei sunt şansa noastră ca noi, adulţii, să trăim mai bine în această ţară. Îi rog pe toţi fanii să înceteze şi doar să se bucure. Avem o echipă frumoasă, alcătuită din fete superbe, care merită toată susţinerea noastră. Succesul Anei este vârful unui aisberg. Trebuie toţi să ne susţinem copiii. Nu putem avea reuşite dacă nu suntem uniţi. Încetaţi, vă rog frumos şi haideţi să învăţăm să ne bucurăm.  Să-i preţuim şi dacă au medalie şi dacă nu au medalie”, a spus ea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.